keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Vilkaisu infokansion kätköihin

Äänekoskelle on alettu toukokuun aikana tehdä infokansiota, joka helpottaa tapahtumien ja paikkojen selvittämistä erityisesti matkasesongin aikana. Tästä on iloa sekä matkailijoille että kaupungin asukkaille. Osa infokansiosta on mahdollista lukea myös englanniksi.

Roosa Tirkkonen (vas.), Kaisla Tiitinen sekä Sonja Kotilainen ovat käyneet läpi lukuisia papereita viime aikoina

Ääneseudun kehityksen kesätyöntekijät Kaisla Tiitinen, Roosa Tirkkonen ja Sonja Kotilainen ovat ahkerasti koonneet suurta projektia. Haastattelussa tytöt kertoivat omia suosituksiaan ja toiveitaan Äänekosken tarjonnasta.
"Suosittelisin bio- ja juustopäiviä, erityisesti Asteen ja Ellinooran keikkaa!" Sonja sanoo. Kaisla Tiitinen taas aikoo itse osallistua Keitelejazzeille sekä Eloriehaan niiden mukavan tunnelman takia. Positiivisena asiana tytöt näkevät tekemisen tarjonnan lapsille.
"Täällä on lapsille paljon tapahtumaa ja puuhaa, ei voi käydä aika pitkäksi", Roosa Tirkkonen kehuu. Kehittämisen arvoisena asiana tytöt kokevat nuorille suunnatut tapahtumat. 
"Toisissa kaupungeissa on järjestetty väriestejuoksuja, se olisi tosi kiva tapahtuma tänne Äänekoskelle", Kaisla pohtii. Myös joskus järjestettyä kuplafutisturnausta kaivattaisiin uudelleen.

Lisää infokansiosta voi lukea tästä.

Valokuva ja haastattelu: Inka Åkerlund
Teksti: Ilona Henriksson, Inka Åkerlund

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti