maanantai 1. elokuuta 2016

Äänekoski esillä ralleissa myös Paviljongissa

Neste Ralli tarjosi kaikennäköistä ohjelmaa Paviljongin kilpailukeskuksen ja huoltoparkin alueella 28.-31.7. Messupisteiden kanssa näytillä oli ralliautojen lisäksi muunmuassa Ferrareita. Yleisökin pääsi kokeilemaan rallikuskina olemista, ei ralliauton ratissa vaan simulaattorissa.


Äänekosken messupisteellä oli käynyt paljon kävijöitä, sehän sijaitsi Valtran osaston kanssa melkein palkintopallin vieressä. Vieraat pääsivät maistelemaan aurajuustosta tehtyä Äänekoski jäätelöä sekä mansikkasorbetti jäätelöä. Teltan vieressä oli koripallokori jossa oli Huiman pelaajia haastamassa yleisöä koko viikon. Rallikuskitkin kävivät heittämässä kolmessa eri erässä. Jokaisella oli yksi yritys ja sisään heittäneet saivat Äänekoskipipon. Kaikki heittäjät saivat pienin karkkirasian.

Ranskalainen Vincent Dubert heittämässä


Taikuri Jore kävi tekemässä taikojaan
Paviljongillakin pelattiin tossulätkää liigapelaajien kanssa. Jypin pisteellä oli myös mahdollisuus ihailla Kanadamaljaa ja pelata jääkiekkoa xboxilla.

Jääkiekko vaihtui koripalloon

Rallit huipentui sunnuntaina pidettyyn palkintoseremoniaan. Suomalaisten voitontahto ei ihan riittänyt tänävuonna vaan voiton vei Kris Meeke.


Teksti, kuvat ja haastattelut: Inka Åkerlund

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti